Nyugodalmas jóéjszakát!
2018. augusztus 07. írta: MammyPress Média

Nyugodalmas jóéjszakát!

Komótosan igazgatta fekhelyét – látszott rajta, hogy nagyon ráfér már a pihenés… A tikkasztó meleg nem sokat enyhült.

– Hosszú lesz ez az éjszaka is... – olvastam a tekintetéből, miközben ő alaposan kirázta takaróját és fejét beletúrva megszagolta: – Jó lesz ez még!

Mikor mindent szépen elrendezett maga körül, végre bebújt, hogy megpróbáljon aludni… Az sem gátolta meg ebben, hogy sovány testénél is sokkal keskenyebb volt az ágyának kiszemelt lépcső!

img_5005.JPG

Neki "szerencséje" volt: a Vígszínház lépcsője lényegesen szélesebb...
és legalább a nevében Víg!

Utóirat: 2018 október 1-től tilos az utcán életvitelszerűen tartózkodni. Remélem, a fejüket luxuskörülmények között lehajtó politikusaink, akik a törvényt hozták, és a hatóság azon emberei, akikkel ezt majd betartatják tökéletesen tisztában vannak vele: ennek semmi köze nincs az élethez! Így szerencsére ez az idióta törvény sem őt, sem a város különböző – temérdek, és egyre több! – pontján hasonló körülmények között nyugovóra térőket nem érinti...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr4614168109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása