Osztyapenko-i nyár
2019. május 09. írta: MammyPress Média

Osztyapenko-i nyár

nyar.pngCsillogó szemekkel, arcán bizakodó mosollyal áll az út szélén, pár méterrel a Petőfi laktanya után...
Egy pillanatra jó érzés tölt el: végre valaki mosolyog ebben az országban! És reménykedik... Ez akár már önmagában elég lehetne egy jó naphoz, különösképp akkor, ha menet közben nem csapom el az autómmal…

Feldobta a hangulatom, mi tagadás! Nem csak puszta lényével, hanem mert a kezében tartott kopottas kartondarab - az öles betűkkel ráfirkantott “Lake Balaton” felirattal - és az aprót váró műanyagpohár helyett egy ezúttal felfelé mutató hüvelykujj megjelenése határozott bizonyítéka annak, hogy menthetetlenül közeleg a nyár, bármit is mondanak a meteorológusok!

Akkor épp fürdőzhettem kicsit a napfényben, és az autó fűtésének köszönhetően nem csak a lelkemet töltötte el melegség… A pillanat eufóriájában hirtelen arra gondoltam: megállok neki cserébe, és elviszem, ameddig tehetem!

Végülis: a Sasadi úttól azért talán mégiscsak közelebb lenne céljához...

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr7214815918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása