Koronás viccország
2020. március 06. írta: MammyPress Média

Koronás viccország

sote.jpgAz elmúlt napokban sokszor és sok helyen lett elsütve az a "poén", hogy "meghalt az első koronavírus, kórházi fertőzésben". Magam is ironizáltam ezzel, mert lássuk be – járvány ide vagy oda – az a szomorú helyzet, hogy ma Magyarországon tényleg sokkal nagyobb esély van arra, hogy kórházi fertőzésbe haljon bele valaki, mint hogy a koronavírusnak legyen áldozata.

Ráadásul ez sajnos nem azért alakult így, mert minket nem érhet el a járvány, hiszen a határainkat hősiesen védő kormány annyira profin teszi a dolgát, hogy egy vírus sem tud bejutni – ezt már tapasztalhattuk az eddigi intézkedések és fertőzések kapcsán. Az iráni diákok nem megfelelő tájékoztatásával, az amerikai turista lányok csehországi való eljutásával, és folytathatnám a sort, de nincs értelme...

Azért abban van valami "báj", valami annyira tipikusan magyaros jelenség, hogy a fertőzés gócpontja nálunk nem más, mint a magyar orvosképzés fellegvára, a SOTE!

Persze, aggodalomra semmi ok: már három emeletet is fertőtlenítettek... 

És a szomorú ebben, hogy ez már nem poén, nem egy "netes meme", hanem a már megszokott "kis magyar valóság"...

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr6915507284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása