Naugye!
2018. június 10. írta: MammyPress Média

Naugye!

focivb.pngAzt kellene most mondjam, csak így egyszerűen: Bocsánat!  Hiszen alig pár napja morogtam itt is, hogy az állandó forgatások, és a filmesek viselkedése lassan élhetetlenné teszik a várost! Be kell azonban lássam: csak én nem voltam képes globálisan látni a problémát!

Illetve dehogy, hiszen nincs is itt semmiféle probléma: csupán szeretet miniszterelnökünk zsenialitása, döntéseinek létjogosultsága nem volt előttem világos - ezért juthattam elhamarkodott következtetésekre.

Csak ez lehetett az oka, hogy nem vettem észre, valójában micsoda nagyszerű dolog történt! Mert igaz, hogy milliárdokat írtak jóvá a labdarúgás (meg néhány hozzá közelálló) számláján határaink mindkét oldalán, és igaz, hogy ehhez képest sem sikerült a feltámadás: az újraélesztés után is csak egy pillanatnyi zombi-üzemmódot sikerült nyújtania a magyar labdarúgásnak. És az is tény, hogy a focistáink nem jutottak ki a VB-re, és immár bíróink is csak a közvetítéseket nézhetik – hacsak nincs megfelelő kapcsolatuk egy szakmai jegyhez –, de így nézni a dolgot utólag belátom: csak az én szűk látókörömet igazolja!

Hiszen a valóság az, hogy ezúttal nem csak a polgárok egy piciny rétege – politikusok, cimborák, sportolók, bírok – jutottak ki a világrangadóra, hanem az egész ország! Mi lehet ennél nemesebb?!?

Jó, ne túlozzunk: nem az egész ország, csak a főváros… De az tényleg - szó szerint! Igaz, nem a lakosok, de ők zömiben úgysem érnének rá, hanem maga a város: itt Budapesten forgatták ugyanis a VB hivatalos klipjét!

Ha rosszhiszemű lennék – mint korábban – azt mondanám: azért, mert így garantáltan elfogulatlanok lehetnek a szervezők, nekünk aztán tényleg semmi közünk nincs ehhez a viadalhoz!

De most, hogy végre észhez tértem, és már átlátom a dolgokat, tudom: a sokmilliárdos beruházások hozták meg eredményüket, és juttatták ki az országot a VB-re! És mert mertünk nagyot álmodni!

Naugye!

 

Utóirat: Meg nem erősített hírek szerint az Európai Jégkrémhiány miatt a következő EB-re mi szállítjuk majd a foci formájú nyalnivalót! És ezzel végre már nemcsak kijutunk majd, hanem a labdához is lesz közünk!

És a videó, mely eljuttat minket a csúcs(játrék)ra:

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr5414036196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása