Szülinapos Motoros
2012. május 12. írta: MammyPress Média

Szülinapos Motoros

Két éves lett a Motoroshang Rádió!

Nem túl nagy kor, ám a mai viszonyok mellett pont ez a legnehezebb időszak talán… sőt, azt kell mondjam, hogy két év lassan egy házasságot is kimerít, nemhogy egy olyan vállalkozást, amely tagjai nem profitért, hanem elhivatottságból végzik munkájukat!

Számtalan zenekar kapott nyilvánosságot náluk, olyanok is, akiknek más média nem szavazott bizalmat. Hallgatják a rockerek, a punkok, és azok, akiknek nincs ki mind a négy kereke (a szó legnemesebb értelmében), a motorosok, de még a bringások is! Szóval egyre többen vagyunk, és reményeink szerint ezt a következő születésnapon is elmondhatjuk majd!

Egy rádió hogyan is ünnepelhetne másképp: nyíltnapot szervezve várták a hallgatóikat, és nem is hiába. Volt, aki két keréken, volt, aki négy keréken, volt, aki két lábon, volt aki négy lábon sietett a stúdióba, hogy tiszteletét tegye a szülinapos előtt! Ahogy egy ilyen partin szokás, volt torta – sőt, torták! – és volt koccintás. Találkoztak régi barátok, és lettek új barátságok. A jó kedv adott volt, a bőséget a műsorok adják hozzá. Most van rendjén csak igazán a köszöntés: még sok boldog születésnapot a Motoroshangnak – és hozzá jó stábot és sok hallgatót kívánunk!

Képes beszámoló: https://picasaweb.google.com/107712638297178242297/120512_Motoroshang?authuser=0&feat=directlink

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr556386967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása