Sörösözzünk
2018. április 07. írta: MammyPress Média

Sörösözzünk

30221608_1824689310927037_1718201714052096000_n.jpgÉn a Pink Floydosért nyúlnék - csakhogy bevallom: nem szeretem a sört! A Kedvesem azt gondolom, az Iron Maidenes pohárért nyúlna, a jóbarátom a MotörHead-est marná el. Van olyan barátom is, aki a hozzá legközelebb állót választaná, és van, akiről nem tudom, melyiket választaná, és talán nincs is igazán jelentősége. Merthogy a sör ugyanaz, csak a tálalás más…

- Egészségedre! - mondjuk a pohárhoz nyúlva… és így is gondoljuk!

Amíg én sör helyett limonádét kérnék bele, addig az egyik a magyar sört szereti, a másik a cseh sört, a harmadik a németet, az egyik a világost, a másik a barnát…
Ettől még ha ez van kitöltve, ezt isszuk vagy nem isszuk - de igyekszünk jól érezni magukat azzal, ami van, legfőképp egymással, hiszen ez fontosabb annál, milyen a sör!

Ráadásul egyikük jobb kézzel emeli a sört, a másikuk bal kézzel… Mégis mindegyik ugyanúgy szalad utána a mosdóba, és ugyanazon a szervén keresztül könnyít magán!

Igyuk amíg van, amennyit szeretnénk, amennyi jól esik...  Magunknak döntsük el, mikor jön el a "STOP sörözés" ideje!

Ez egy sörös kérdés… Nem "soros"! Ha értitek…  

Ha nem - akkor már rég rossz!

 

Utóirat: Németh Szilárd érti! Ebben a pillanatban érkezett a hír: a politikus Csepelen sörrel kampányol... 


A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr8113816328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása