Bohócvilág
2016. szeptember 27. írta: MammyPress Média

Bohócvilág

Varázslatos egy sapka... Csak felteszem és valami megváltozik bennem! Sőt, azt hiszem, minden... Még a hangom is más lesz, olyan kis idióta, de azért szerethető. De a lényeg: egyszerre megszünik a hétköznapok összes problémája, minden, ami rossz! És hirtelen erős késztetést érzek, hogy az egész világot magamhoz öleljem, és ami nem tetszik benne, abból jópofa karikatúrát kreáljak!

Olyankor is jól jön, ha az ember épp sírni szeretne... De tudja, hogy épp nincs helye a könnyeknek. Egy ilyen sapkában nem lehet sírni, még az is kiderülhet benne, hogy nincs is már miért könnyeket ejteni!

De nem csak gondűző antidepresszáns ez a sapka, hanem egyszerűen: felszabadít! Olyan dolgokat teszek meg, amíg hordom, amelyeket máskor, másképp soha! Táncolok a színpadon, viccelődöm idegenekkel, vagy éppen bohóckodást csinálok bármiből!

Lehet, gyakrabban kéne a fejembe húzzam... Vagy talán le se kéne vegyem – esetleg meg kellene tanulnom sapka nélkül is bohóccá válni! Mert ugye: „magamat kigúnyolom, ha kell...”
Ki tudja: talán divatot is teremtenék! Azt hiszem, sokunkra ráférne egy ilyen varázslatos sapka...

Nos: Hölgyeim és Uraim! (még) „Van mááásik!!!” Csak akarni kell...

image.jpeg

image_1.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr5911748419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása