Kérem a következőt?!?
2016. július 14. írta: MammyPress Média

Kérem a következőt?!?

bubo0.jpgLassan már nem sok dologra kapom fel a fejemet - de azért gyerekkorom kedvenc meséjére várva sikerült: a jól ismert szignál helyett egy mostanában gyakori hang figyelmeztetett: "A következő műsorunkat 12 éven aluliaknak nem ajánljuk!".

Értem én, hogy kicsit hátborzongató volt a rész (fagyasztott halból kiállított kép, rágóval kiragasztott denevérrel fűszerezve a tárlaton), de azért Piroska farkassal kialakult sztoriját, vagy a Jancsi által lapátra tett Boszorkányt meg sem közelíti! És könyörgöm: ez Dr. Bubó!!!

bubo2.jpg

Persze, lehet, hogy tényleg ez a baj... mi ezt mindenféle korhatár-kontroll nélkül néztük, és ha jobban belegondolok: meg is lett a következménye! Felnőtt egy generáció, akiknek természetes dolog, hogy a házasság csak egy papír, a pénz az egyetlen értékmérő, akik a gyerekeiket a Városliget helyett tüntetésre viszik, akár a melegfelvonulásra is - és bár fetrenghetnek mellettük részegen (hiszen ez magánügy), de nem mehetnek be velük egy dohányboltba, ha elfogyott a cigaretta, és mint kiderült: nem kapcsolhatják be nekik "csak úgy" a tévében Dr. Bubó sztorijait!

Mit mondhatnék... Nekem nem tetszik ez a rendszer... Kérem a következőt?!?

Ui.: a következő mese a Mézga család egyik kalandára kísért el, ahol Huffnáger Pisti egyik futárját egy cserbenhagyásos baleset következtében bedarálta a kuka! Az öreg Mézga csak legyintett, és csak a millióval teli bőrönd ellopásával foglalkozott... Ezt az epizódot nem kellett a figyelmeztető szignállal felvezetni! Na ja - ezek a hétköznapjaink állandó sztorijai...mezga.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr738887216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása