VálasztÉK
2018. november 12. írta: MammyPress Média

VálasztÉK

voks.jpgMindig ezek a fránya hírek… Hallgatom: épp sorolják, hogy ki lehet majd jövőre ellenfele Tarlósnak! Ki lehet majd, akit közösen indíthatnának, és ki mellé nem fognak odaállni a pártok, vagy épp a választók?!? Ezek a találgatások már önmagukban is viccesek és többnyire minden alapot nélkülöznek, de a hírekben még megfejelik azzal, hogy a JollyJokernek tartott X Y (azaz Mr. Tökmindegyki) is legfeljebb megszorongatni tudja majd a kormány támogatottját! Vagyis itt a világvége – hacsak addig fel nem bukkan valaki más jelölt is, hiszen addig még egy egész év van hátra...

Hát kérem – nekem most van elegem!!! Több okból is!

Az ellenzék szerint Tarlóst le kell váltani minden áron! Oké, ezt én sem bánnám… De mi lenne, ha nem azért akarnák a fejét, mert Orbán embere, hanem mert mondjuk légkondi nélkül száguldunk a tömegben a metróval a város egyik végéből a másikba. Mert utáljuk az utcán vizelő hajléktalant, de valójában egyszerűen nincs hol elvégezni a dolgunkat… Vagy rendszeresen káoszt okoznak a felújítások, amelyek általában már az átadáskor láthatóan rossz minőségben készülnek el. Szóval: ha azért akarnánk mást helyette, mert nem jó! Mi több: van jobb!

Mi lenne, ha - csak úgy poénból - nem Tarlóst akarnánk leváltani, hanem találni valakit, aki alkalmas arra, hogy a helyére lépjen? Akinek egy kicsit is van elképzelése – azon túl is, hogy Abcúg Tarlós!

Már, ha van ilyen… „Felbukkanhat egy jobb jelölt” – mégis honnan? És mi alapján döntsük majd el? Nem ott kéne legyen már a tűzvonalban, hogy láthassuk rátermettségét?!? Felbukkanhat... Esetleg a Dunában tárgyal a búvárokkal? Azt gondoltam, olyan embert keresünk, aki évek odateszi magát a város érdekében, próbál hangot adni elképzeléseinek, mert van olyanja. Aki erkölcsileg tiszta, és szakmailag rátermett. Aki… Mindegy, nem sorolom, mert – ha lenne ilyen – vélhetően már hallottunk volna róla! De valami azt súgja: még nem született meg! Talán még a szülei sem… Vagy amilyen a mi formánk: utóbbiak épp most mondanak le a gyerekvállalásról!

Tarlósnak úgy látom: nem kell aggódnia a kampány miatt: megint megnyeri neki a meccset az ellenzék... 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr1214368511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása