Sajtószabadság - év végéig felfüggesztve
2018. július 21. írta: MammyPress Média

Sajtószabadság - év végéig felfüggesztve

- A pofátlanság netovábbja!!! - Pár cifra káromkodás közepette ez volt az első reakcióm arra a felvételre, amelyen Orbán Viktortól próbáltak érdemi választ kapni néhány - a közvéleményt intenzíven érdeklő, és az emberek ezreinek húsbavágó - kérdésre. Nem tudom, melyik háborított fel jobban: az a tény, hogy a miniszterelnök "csúnya dolognak" és egyben "kollektív zaklatásnak" minősíti, ha számára nem szimpatikus média próbálja kérdezni őt, vagy az a tény, hogy a júliusi kérdésre "majd év vége felé" kaphatunk esetleg választ egy sajtótájékoztatón!

Mi, igen! Mert a média nekünk szól, és az újságírókon keresztül mi kérdezünk, és mi kapjuk a választ! Mi, akik ezt a bábjátékot finanszírozzuk! Mi, akik szavazatainkkal megteremtettük a lehetőségét annak, hogy most ő legyen a válaszadó! Jogunk van tehát kérdezni, és neki kötelessége lenne válaszolni, tájékoztatni!

– Miért érezte fontosnak hogy a képviselők fizetését még a nyári szünet előtt megemelje?
– Nagyon csúnya dolog a kollektív zaklatás. Válaszolok majd amikor tartok sajtótájékoztatót.
– Az ápolási díjat néhány tízezerrel nem sikerült megemelni?
– Arról is tartok szívesen.
– De mikor fog miniszterelnök úr tartani?
– Az év vége felé.
– Stabil a költségvetés?
– Az év vége fele, amikor látjuk hogy mi a helyzet, tartok egy sajtótájékoztatót és majd a sajtótájékoztatón örömmel állok rendelkezésükre. Jó munkát mindenkinek!

Elegem van abból, hogy minden következmény nélkül bármit megtehet a hatalom, nemhogy számonkérni, de kérdezni, tájékozódni sem lehet, és már az udvarias formulákra sem tartanak igényt: gyakorlatilag a képünkbe röhögnek! Mert nem közéjük tartozom...

Elegem van abból, hogy ellenségnek vagyok beállítva a saját hazámban! Hogy pufajkástól az árulóig minden voltam már, pusztán azért, mert nem értek egyet azokkal a dolgokkal, amelyeket a regnáló kormány képvisel, még akkor sem, ha az gyakrabban változik, mint a naptár a falon! Én is itt születtem, jogom van itt Élni!

És elegem van abból, hogy tönkretettek mindent, ami egy kicsit is működött - közigazgatás, oktatás, közlekedés, kereskedelem -, csak azért, hogy a múlt minden kis pozitívumát lerombolják, és ezek nélkül teremthessék újra magát a múltat! És ez, meg a káosz az egyetlen, amit teremteni, alkotni képesek!

Már várom, milyen baleset fogja érni Varga-Damm Andreát, vagy milyen múltját érintő "tényt tárnak fel" róla, mert ő most is épp ott ül a Parlamentben, a padok helyett Orbán Viktor szobája előtt, és addig (remélhetőleg tényleg) nem mozdul, amíg vagy választ nem kap, vagy annyira nyilvánvalóan utasítják el, hogy az már önmagában is válaszértékű!

De egyelőre lehet, hogy sokat kell várjon, így csak remélhetem, hogy lesz Andreában elegendő kitartás. Az ország első embere épp a világot járja, csip-csup ügyekkel - ápolási díj, devizahitelesek kilakoltatása - nem ér rá foglalkozni... A sajtószabadság - mondhatni - épp szabadságon van! Igen, ettől én még szabadon, cenzúra nélkül leírhatom, amit gondolok - igaz, leközölni nincs hol, nekem meg legfeljebb lesz egy hatodik vagyonvizsgálatom is!

Azért két pici reménysugárt vélek felfedezni: a képviselőnőnek talán akadnak majd követői... és: Orbán Viktor karrierje - Soros György segedelmével - Nagy Imre újratemetésével kezdődött igazán. (Hogy hazugság volt, azt csak néhányan tudtuk. De az egy másik történet!) Most nem újratemetik, csak - a Kormány rendelete értelmében - a szobrát helyezik át... Talán végre vele le is zárul a sikertörténet!

 

Utóirat: Hogy hogyan lenne tovább??? Abba pedig még belegondolni sem merek... De olyan most az ország, mintha gödörben lennénk! És lehet, hogy ha ezt végre felfedezzük, akkor káosz lesz, hogyan jussunk ki belőle - de talán előbb-utóbb nekiindulunk! Talán "magyarosan", egymás fejét taposva, talán civilizáltabban... - ha akad végre valaki, aki képes vezetni is az országot! Amíg ez a Kormány - ez az ember - diktál, addig csak a gödör lesz egyre mélyebb! És boldogan ássuk, míg bele nem fulladunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr4414126855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.21. 20:17:43

Orbán egy hazaáruló, neonyilas gazember a párttársaival együtt. Börtönben lenne a helyük.

Boar. 2018.07.21. 20:45:04

@Le a spammerekkel: Tévedsz. A börtönből kihozná őket a sok barom.
Ezeket simán fel kellene lógatni a lámpavasra, azzal a csürhével együtt ami nemsokára megjelenik itt védeni a védhetetlent.

pioneer2016 2018.07.21. 20:54:38

Remélem Orbán honvédségi magán-repülőgépe egyszer majd hamarabb ér földet mint kellene akkor, amikor ő is rajta lesz.

morph on deer 2018.07.21. 21:18:01

Evett ez a drága jó miniszterelnökünk miköben veszélt, vagy ivott előtte?

Kissé összecsúsztak a ‘betűk’ ahogy válaszolgat, különösen az elején, de később is megesik.

Mi történhetett?

Jó, tudom, hogy betegszállító repülőgéppel jött Izraelből, de akkor is..!

illaim 2018.07.21. 21:50:09

@conchita wurst: Természetesen ezt az a foghíjasan mosolygó kedves utcalány anyukád mesélte neked! LOL

we dont want arabs here..So what 2018.07.22. 00:34:56

@Boar.: jobban jártunk volna ha anyád a placentát neveli föl..

Boar. 2018.07.22. 04:31:55

@we dont want arabs here..So what:
Látom, találva érzed magad...
Nagy kár, hogy az anyád picsája nem volt szecskavágó...

hatodikx 2018.07.22. 06:45:32

A sajtószabadság azt jelenti, hogy trágár szavakat használunk?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.07.22. 07:42:13

O1GV elmehet az édes jó kurva anyukájába az összes Fideszes trollal együtt. Miért nem lehet megérzeni a szavak jelentését. A miniszter szó annyit jelent, hogy szolga. Ezek szerint a miniszterelnök a szolgák főnöke. És mivel a minisztereknek és a miniszterelnöknek mi vagyunk a munkáltatói, ezért köteles válaszolni az újságírók kérdéseire, akár tetszik neki, akár nem.
Nem tudom a sok hülye Fideszes szavazó meddig dolgozna a munkahelyén, ha a főnökének a kérdésére annyit mondana neki, hogy majd fél év múlva válaszol neki, ha éppen úgy hozza az úri kedve. Gyanítom, hogy nem sokáig lenne állása az ilyen embernek, mert a fénöke úgy rúgná ki páros lábbal, hogy a taknyán csúszna!
Űgíhogy kedves Fideszes trollok, ebbe gondoljanak bele, mielőtt a betanult szabvány választ és direktívát ideböfögik.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2018.07.22. 07:52:05

Bezzeg 2006-ban ez a sok áldemokratikus blog kussolt vagy tapsikolt, az volt az igaz demokrácia.

Etniez 2018.07.22. 07:59:39

@enpera: 2006-ban még lemondtak a bukott miniszterek, ma már nem.

Jakab.gipsz 2018.07.22. 08:08:59

@Le a spammerekkel: @Boar.: @pioneer2016: @morph on deer: @The Ghost Wolf O1G:

Soros csicskák, húzzatok vissza, a gazdátok fenekébe, oda ahonnan előjöttetek.

Vagy egyenként vissza gyömöszöllek, benneteket.

Ti nem lehettek a jövő, azért mert mocskosok aljasok és kulturálatlanok vagytok, pontosan olyanok, mint a sátánfajzat, gazdátok: a velejéig romlott gonosz Soros.
Szép új globalizált világot akartok, teremteni nekünk: Ti ?

Ám legyen megkapjátok, és nincs alku. Ti akartátok, megkapjátok.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 08:16:54

@Jakab.gipsz: szegény elmebeteg. Téged tényleg nem lett volna szabad kiengedni a zárt részlegből... Nektek a kutya sem akar új világot, max. annyiban, hogy elmeállapot szerint sittre vagy zárt osztályra kerüljetek. Tisztességes, gerinces embereknek akarunk új világot, ahol ti söpredék nem is léteztek.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 08:17:45

@enpera: nagyságrendekkel közelebb volt a demokráciához. És jelezném, akkor is a ti csürhétek kezdte felgyújtani Budapestet, szóval be lehet fogni a rühes pofátokat.

Etniez 2018.07.22. 08:20:15

@Jakab.gipsz: komoly a cucc, amit tolsz.

pioneer2016 2018.07.22. 08:23:43

@Jakab.gipsz: Te már súlyosan orvosi eset vagy. Menj szopd le vezéredet.

Netuddki. 2018.07.22. 08:41:26

Mikor veszitek már észre, hogy a picsogás ideje lejárt. Nem picsogni kell hanem pofánbaszni a tolvaj maffiózókat!

Netuddki. 2018.07.22. 08:45:52

@Le a spammerekkel: @pioneer2016: Ezek a narancstetvek sajnos akkor is idejárnak ha felhúzzátok magatokat rajtuk. Sőt! Miért kell örömet szerezni nekik, hogy szóba álltok velük?

Mondjuk én csak egyvalamit nem értek. Ha én azon picsognék, hogy nem tetszik a tolvaj rendszer, ezeket a kis fidelitasos köcsögöket úgy baszkodnám ki a blogomról mint macskát szarni...

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 09:49:59

@Netuddki.: felhúzni? Szó sincs róla. Engem már régóta csak szórakoztatnak. ;) Az egyetlen szomorú az egészben, hogy ugyanilyen ostoba, korlátolt söpredék van a kormányban is...

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2018.07.22. 10:04:11

@Le a spammerekkel: mocskos kis liberonáci vagy, de ez nem újdonság :) aki nincs a kis maroknyi bagázsotokkal, azt kinyírnád. Ilyen a fajtád. Remélem eltakarodtál már az országomból.

0dzsud0 2018.07.22. 10:44:12

@Etniez: annyi a különbség, hogy Orbán egyelőre nem bukott politikus. akit harmadjára is megválasztanak, és kétharmados többséggel hatalomra kerül, az nem bukott politikus. akinek korábbi kijelentéseit utóbb szóról szóra átveszi lassan a komplett EU, az nem bukott politikus. akinek jelenléte választást dönt el egy velünk szomszédos országban is, az nem bukott politikus.

Gyurcsány egyébként 2009 márciusában mondott le, pedig ő már 2006 őszén (akkor már több, mint két és fél éve) megbukott.

Merkel úgy három éve bukik. a mai napig nem mondott le.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.07.22. 10:48:55

@maxval balcán bircaman: Milyen demokrácia az, amikor a szolga, mert a miniszter szolgát jelent, kénye kedve szerint válaszol a munkaadója kérdéseire?
Mert O1GV nem más, mint a nemzet szolgája, ezért köteles válaszolni az újságírók kérdéseire, akkor, amikor felteszik azolat, és nem amikor kedve van válaszolni.
Ezt korábban már kifejtettem.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.22. 10:51:03

@The Ghost Wolf O1G:

Nem szükséges kelláke a demokráciának, hogy bárki köteles bárkinek válaszolni.

A parlamentbne igen, a neve interpelláció.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.07.22. 10:55:26

Volt rá példa, hogy ott kérdezték, de csak annyi volt a válasz a kényes kérdésre, hogy idézem "Boldog Karácsonyt kívánok". Ha téged ez kielégít, akkor hülyébb vagy mint az átlag állampolgár.
Igaz NER alattvaló vagy, akinek tényleg mindent le lehet tolni a torkán.

0dzsud0 2018.07.22. 10:58:21

@The Ghost Wolf O1G: persze, ahogy azt móricka elképzeli. semmi ilyesmi kötelezettsége nincs egy miniszterelnöknek, vicces is lenne...

egyébként a tájékoztatás követelményének a kormány bőven eleget tett a kormányinfóval.

0dzsud0 2018.07.22. 11:05:51

@Boar.: elég jók most a kommentek, a választók fellógatása már a második kommentben előkerült. :D

"ami nemsokára megjelenik itt védeni a védhetetlent"

csak erre reagálnék. többször megfigyeltem, hogy el vagytok ti egy picit tévedve. nem úgy működik az élet, hogy ti kitaláljátok a századik faszságotokat, majd az ellenoldal pedig szerintetek megjelenik, hogy nektek magyarázkodjon. nem vagytok ti ebben a helyzetben. javallott lenne a demokrácia nevében történő akasztással fenyegetőzés (klasszik ballib tempó) helyett inkább szépen beszélnetek, és megpróbálni ezeket az embereket meggyőzni, hogy esetleg legközelebb mégis tegye rátok a voksát, különben ugyanott találjátok magatokat, mint most április 8-án.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.07.22. 11:16:50

@0dzsud0: Olvass utána a demokráciának. Mert ezt te nagyon nem érted. Te leragadtál ott, hogy van a király és ő azt csinál amit akar.
A demokrácia nem erről szól. Újra beidézem a korábbi hozásólásom lémyegét, hátha most leesik:
A miniszter szó annyit jelent, hogy szolga. Ezek szerint a miniszterelnök a szolgák főnöke. És mivel a minisztereknek és a miniszterelnöknek MI, TE, ÉN és kilencmillió Magyar állampolgár vagyunk a munkáltatói, ezért köteles válaszolni az újságírók kérdéseire, akár tetszik neki, akár nem. Abba gondolj bele, hogy kinek a pénzéből urizál és él a mindenkori miniszterelnök, és a miniszterei. A te, az én, egyszóval a MI adónkból szóval van egy kis közünk, hogy mit, mikor és hogyan csinálnak.
Mivel te, én, vagy akárki nem tudja feltenni a kérdéseit, ezért vannak az újságírók, aki felteszik azokat.
Nekik pedig kutyakötelességük a feltett kérdéseket megválaszolni, és nem mindenféle kifogással kibújni azok elől. Ha pedig neked a kormányinfó nevű bohózat elgendő, akkor butább vagy mint gondoltam.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.07.22. 11:20:00

@0dzsud0: Mondjuk Bazer Zsolt az nem tipikus ballib, és tőle származnak azok az "örök becsű" mondatok, hogy a taknyán és a vérén kell kirángatni a parlamentbőla civil szervzetek képvielőit.

anyadmajma 2018.07.22. 11:42:05

@0dzsud0: mi van te hazaáruló bolsevik geci birka, megint elfelejtetted a birkás jelszavad? Balfasz:)

0dzsud0 2018.07.22. 11:49:59

@The Ghost Wolf O1G: tudom, nagyon könnyű volna az az egyszerűsítés, hogy én buta, narancsködben élő kormánypárti vagyok, te meg a felvilágosult, szellemi fölényben lévő ellenzéki kommentelő, de ne kövesd el ezt a hibát. ez az egybit.

"Olvass utána a demokráciának."

szemmel láthatóan te értelmezed kényedre-kedvedre a demokrácia fogalmát, és csapsz hozzá olyan kritériumokat, amilyeneket te szeretnél. elhiszem, hogy tetszene, de ez nem így működik.

"Te leragadtál ott, hogy van a király és ő azt csinál amit akar."

nem. egyszerűen faszságokat írsz. ha én leírom, hogy faszság, akkor szerinted én csakis homlokegyenest a másik oldalt képviselhetem, aki feltétel nélkül elfogadja Orbánt, mint uralkodóját, aki akár még a parlament előtt tüntető tömegbe is lövethetne, hű alattvalója akkor is töretlenül rajongana érte. beteg gondolatvilág, beteg következtetések, de ez is szimpla egybit. ne csináld.

"A miniszter szó annyit jelent, hogy szolga [...] ezért köteles válaszolni az újságírók kérdéseire, akár tetszik neki, akár nem"

téves levezetés, ennyi erővel, ha szolga, bármi más hülyeségre is köteles, amit kitalálsz. ráadásul honnan veszed, hogy egy újságíró valóban azt kérdezi, amire a "nép" kíváncsi? honnan tudja, hogy mire kíváncsi a nép? a kormányinfót azért hoztam példának, mert szerintem nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy nem tájékoztat. tájékoztat. szervezetten, rendszeresen, meghatározott rendben, kancelláriaminiszter által. az újságírók tudnak készülni a kérdéseikkel (lehetnének egy kicsit tehetségesebbek is), a miniszter pedig tud készülni arra, hogy most kérdésekre kell válaszolnia. ha a tájékoztatás hatékonyságát nézzük, szerintem ebből mindenképpen jobb eredmény sülhet ki, mint abból, ha az index-444 vonal egy újabb kattintásvadász videót szeretne összehozni a kamerái elől menekülő miniszterekről. nem kétlem, hogy ez sokaknak (pláne, akik ellenzékiek), kedvelik ezt a műfajt, szerintem is megvan ennek is a helye, de annak viszont nem örülnék, ha a miniszterelnököt percenként vegzálhatná egy újságíró, mert az épp elfingotta magát és most lenne egy újabb kérdése. nonszensz, és ennek semmi köze a demokráciához. lehet demokrácia az általad említettek hiányában, és sérülhet a demokrácia az általad említettek teljesülésével.

"szóval van egy kis közünk, hogy mit, mikor és hogyan csinálnak"

így igaz, erről (is) szólnak a választások. négy évente a választásra jogosultak döntenek arról, hogy szerintük - egyéb szempontok mellett - túl sokat lopott-e a jelenlegi kormány ahhoz, hogy másra szavazzanak, vagy továbbra is rájuk. az idei eredmény ismert.

"Ha pedig neked a kormányinfó nevű bohózat elgendő, akkor butább vagy mint gondoltam."

ismét ez a primitív egybit. ne feltételezgess te rólam semmit, ne minősítgess te engem semminek. ha komolyan vitatkozni akarsz, az rendben van, de ezt az "aki nem ért velem egyet, az csak kormánypárti, ebből adódóan pedig csakis ostoba lehet" gondolkodásmódot el lehetne már felejteni.

az összes ellenzéki kommentelőnek: felejtsétek el, hogy a politikai nézet intelligencia kérdése, azt meg pláne, hogy ti döntitek el, hogy melyik oldal a hülye. a politikai nézet közelebb áll a valláshoz, vagy egy focicsapatnak történő drukkoláshoz.

0dzsud0 2018.07.22. 11:53:33

@The Ghost Wolf O1G: mondjuk az még mindig elég messze van a fellógatástól, másrészt a Boar-féle idiótákban az is meglehetősen irritáló, hogy úgy osztaná az összesen <20 %-os támogatottságú ballib oldal nevében az észt, mintha ők úgy a 90%-os többség lennének. úgy 8 éve nem igazán érzik a helyüket, ideje lenne most már megtanulniuk...

0dzsud0 2018.07.22. 11:57:09

@anyadmajma: míg nekem ez az egyetlen blog.hu profilom, addig ha jól emlékszem, te pont lebuktál a közelmúltban több accountoddal, pont azért, mert elfelejtettél köztük váltani. persze semmi gond, ha azzal vádolsz engem, amit valójában te követtél el, az is csak a klasszikus ballib tempó. :) mint az, hogy pont te hazaárulózol, aki a ballib oldalt képviseli. :)

0dzsud0 2018.07.22. 12:01:42

@0dzsud0: "nem kétlem, hogy ez sokaknak (pláne, akik ellenzékiek), kedvelik ezt a műfajt"

"kedvelik ezt a műfajt" = "tetszik", vagy "ez sokaknak" = "sokan", tetszés szerint. így már helyes lesz a mondat.

anyadmajma 2018.07.22. 12:31:40

@0dzsud0: nem, te hazaáruló bolsevik geci birka, te nem tudsz becsapni senkit, de azért hazudj még, hazudj:) Ezért is biztos külön pénzt kapsz a gazdádtól:)

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 12:33:07

@0dzsud0: fura te kis szarházi fideSSbérenc, hogy általában épp ti kezditek a lincselés emlegetését... szóval nem kéne hazudoznod. A többi mocskod már szóra sem érdemes.

MammyPress Média 2018.07.22. 12:49:45

@0dzsud0: A bal-jobb vitába nem szállnék bele, mert úgy hülyeség, ahogy van! Orbánnal nem az a bajom, hogy milyen nézeteket vall, hanem amit - és ahogy - csinál, és mellette amit nem csinál!

Hogy az emberek egy jelentős részét érdekli az otthoni ápolás és a devizahitelesek dolga - ez elég könnyen észlelhető!

A sajtótájékoztató tökjó dolog lenne, csakhogy azokra nem szimpatikus média egyre kevésbé teheti be a lábát!
És a Jobbik képviselőnője a Parlamentben is hiába vár választ...

Ami még az én bicskámat is nyitogatja az az a stílus, ahogy erre reagál! Nem mondhatja meg nyíltan, hogy "szarok rád is és a problémáidra is" - így minden lehetséges egyéb módon adja tudtodra...
Gyurcsány ezért már Koppányi útra került volna... Nem mintha érte nagyobb kár lenne - talán együtt kéne felnégyelni őket, mert az, ami itt a hozzászólások zömében visszaköszön, az velük kezdődött!

Jakab.gipsz 2018.07.22. 13:16:16

@Le a spammerekkel: @The Ghost Wolf O1G: Egyetlen egy mázlitok van, éspedig az a ti nagy szerencsétek, hogy Orbán Viktor megválasztott miniszter elnök úr, túlságosan szerény és visszafogott.
Azért mert ez a sátánfajzat Soros kicipelte Oxfordba lebutítani. Ezért nem érti még a tudomány-filozófiát, amely nyelve a matematika.

Márpedig a matematikához nincs királyi útja senkinek sem, még a matek zseniknek sem.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2018.07.22. 14:05:59

@Jakab.gipsz: Ez a gonosz Soros, hát most lebukott! Direkt azért vitte ki O1GV-t az Oxfordra, hogy szándékosan lebutítsa.
Talán még el is kábította, hogy biztosra menjen.
Mond te egyedül vagy ilyen hülye vagy valaki segít neked? A vezéred, ha nem tudott ellenállni a Sorosféle elbutításnak, akkor alapból nem való miniszterelnöknek.

anyadmajma 2018.07.22. 14:16:56

@Jakab.gipsz: jaja, te hazaáruló bolsevik birka, végül is a zsidókat is törvényesen vitték lágerba, meg biszku is törvényesen akasztatott fel embereket, úgyhogy hazudj még, hazudj:)

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 14:55:02

@Jakab.gipsz: neked csak az az egy mázlid van, hogy a hülyeség nem fáj.

Jakab.gipsz 2018.07.22. 16:50:21

@The Ghost Wolf O1G: @anyadmajma: @Le a spammerekkel: Ha az esemény dús xx. századdal kapcsolatos emberi tevékenységgel kapcsolatban, valami nem tetszik, (mint ahogyan nekem sem),tégy panaszt Marx Karcsikánál és népes filozófus rokonságánál. A "világ proletárjai egyesüljetek" szlogent Ő agyalta ki.Ma pedig az a sátánfajzat globalista Soros Gyurika mantrázza, ugyan ezt a süket dumát, Nyitott társadalom címszó alatt.

Amelynek már csak egyetlen egy ellenfele: a keresztény demokrácia maradt.

Itt tartunk most. Ennyi.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 17:13:48

@Jakab.gipsz: mondd te szarházi turbómagyar, mikor tanul meg a fajtád helyesen írni?

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.07.22. 17:48:39

"Jogunk van tehát kérdezni, és neki kötelessége lenne válaszolni, tájékoztatni!"

Tevedsz ! A magyar nemzet altal megvalasztott miniszterelnokot, aki vedi az orszagot es egesz europat, az arab terroristaktol, nincs joga mindenfele szarhazi sorosbereceknek zaklatni.
Egyebbkent sincs semmi kozotok az orszagunk ugyeihez.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.22. 18:35:44

@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: terroristák eleve ti vagytok. Arról nem beszélve, hogy a ti országotok az valahol a Földön kívül van, itt csak egy hazaáruló söpredék vagytok.

Usulkjt001 2018.07.22. 20:08:04

Barom amikor a Gyurcsányisták és az Orbánisták egymást gyömöszkölik és szapulják. A vezéreik meg Sorossal együtt röhögnek rajtuk, hogy megint sikerült a nagy trükk, az egymásnak ugrasztás, miközben szép lassan kihalunk, a 16 év alattiak egyre nagyobb számban lesznek öngyilkosok, szaporodnak az izraeli lakóparkok és a kínai negyedek, a megmaradt fiatalság pedig abban a tudatban jön ki az iskolából, hogy az ősei görbe lábú, mongol tömeggyilkosok és gyermek molesztálók voltak, azért magyarságnak kussolni kell örökkön örökké és minden percben bocsánatot kérnie azért is, hogy él....

És ezen nem változtatott semelyik oldali kormány, mi több nem is akart. Hisz mind ugyanonnan jöttek. Ebben az országban nincs egy bírósági, rendőrségi, ügyészségi, közhivatali, banki, gazdasági, média vezető, aki nem lett volna tömmeggyilkos kommunista vagy a kölykeik, soros-tenyészetek, vagy ezek pereputtya! Mindig abból az egymillió komcsiból kerül ki az összes vezető! Miközben volt itt 9 millió aki nem volt a komcsi párt szekértolója! Elgondolkozott ezen már valaki? Senki, ahogy látom. Sebaj öljétek egymást, tapsoljátok véresre a tenyereteket a vezéreitekért, lelkesedjetek a hamis prófétákért, amíg az egész magyarság el nem tűnik a semmibe....

Usulkjt001 2018.07.22. 20:10:00

Barom helyett bírom.
süti beállítások módosítása