Migránsokat akarok!
2018. április 07. írta: MammyPress Média

Migránsokat akarok!

Igen, migránsokat akarok, most! Nem, nem őrültem meg, csak elfogyott a türelmem! Hónapok óta hallgatom, hogy micsoda rettenet lesz itt, ha “bejönnek” - eközben azt látom, hogy már rég itt vannak, igaz: lassan nem mernek utcára menni… Hogy mást ne mondjak: orvost lassan már alig találni mást (a magyar dokik zöme "kalandvágyó"), de ha valaki végigmegy az éjszakai Budapesten, akkor bizony minden társadalmi réteget megtalálhat a “migránsok” közül is! Igen, olyat is, aki nem annyira szimpatikus - pont, mint bármely emberi közösségben. De arra még nem volt példa, hogy beszóljanak, bántalmazzanak, megerőszakoljanak, vagy bármit is ártsanak nekem, vagy a jelenlétemben bárki másnak!

Mondom: még! Persze, lehet, hogy csak a jelre várnak! És akkor majd lesz itt nemulass… Hogy mi lehet a jel? Egy elbukott választás? Mert ők ugye: nincsenek is itt! Épp megvagyunk tőlük védve - csak félreértés van: ez nem azt jelenti, hogy nem engedik be őket be az országba, hanem hogy egyelőre csöndbe kell beosonjanak! Gondolom, azért olvadnak így bele a környezetbe… De ha majd valamelyik gonosz ellenzék nyerni merészel, vagy valamely közösség (tanár, diák, egészségügyisek) lázadozni merészelnek, akkor startra készen megmutatják a “foguk fehérjét”?!?  

Természetesen ezt nem így gondolom, csak próbálom értelmezni a kormány propagandáját a tapasztalt tényekkel szemben - de azt hiszem, inkább feladom…

Két dolgot tudok! Az egyik, hogy az ellen, amivel riogatnak - utcán késelő/erőszakoló/stb migránsok (vagy bárkik!) - egy módon lehet védekezni: stabil, politika mentes törvényekkel és azt végrehajtó rendszerrel! Akik nem a pártérdeket, hanem a törvényt tisztelik és az embert szolgálják! (Lehetne, ha lenne... de ez nincs!)

szanyo_896_504_1522995944_focuspoint_1240x675.jpgÉs a másik: nem akarok egy olyan országban élni, ahol a magyar a magyarnak veri ki a fogát, szegez rá pisztolyt, mert mást gondol a világról! Nem akarom, hogy ne merjek az utcára menni, mert saját véleményem van, és ez ellen az ököljogot lehet érvényesíteni! Nem akarok úgy élni, hogy megszabják, mit mondhatok, mit érezhetek, ellenkező esetben ellenség vagyok!

És nem, nem megyek innen el! Én itt születtem! Ez a hazám… Itt akarok élni - és nem csak túlélni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr10013816046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.