A Szépség Atlasza
2018. január 15. írta: MammyPress Média

A Szépség Atlasza

Nézem a videót, mely a nőket mutatja be a világ minden tájáról... Csodaszép, és jó, hogy van egy ilyen, hogy lássák az emberek: a nő - lehet bármilyen a helyzete - minden országban, vallásban, kultúrában NŐ! És ugyanaz az üzenete, ugyanolyan szép, megindító... Bárhogy is tartja a nemzetsége, vagy épp a média!

Nézem, és közben azt érzem: már majdnem tökéletes! Mert mit ér a szépség - akár világszerte - vagy egyáltalán a létezés, ha nincs mellette a másik fele: a férfi! Mert nem a nőt kell(ene) tisztelni, nem női egyenjogúság kell, nem azonosságra van szükség, hanem Az Ember egyenlőségének elfogadására! Függetlenül attól, hogy hova született, mi a vallása, mennyi pénze van, kik a szülei... Mert ezek tőle függetlenek! Minden embert egyenlő jogokkal felruházva, a saját tettei és döntései alapján kéne megítélni...

De továbbmegyek: kéne? "Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek..." - írja Máté Evangéliuma. De ez már egy másik történet... Hamarosan erről is érkezik majd néhány gondolat!

Addig inkább nézzd meg ezt a videót, érdemes, hogy lásd: mindenkiben ott van a szép, ha megakarod látni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr9213551961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása