Gruppen Morgen, Borkai úr!
2019. október 07. írta: MammyPress Média

Gruppen Morgen, Borkai úr!

borkai.jpgÖrömmel hallottam, hogy elnézést szeretne kérni, sajnos ez mintha nem történt volna meg! De amúgy is: kitől?

Egy feleségnek vagy a gyerekeinek tényleg elég, ha egy ilyen parti után annyit mond: "elnézést szeretnék kérni"? Vagy ő is a hajón volt egy másik group-ban? Én azt hiszem, ennél kicsit többet várnék a férjemtől, a gyerekeim apjától… de tény: ez a része a magánügyük, nem tartozik ránk! Kicsit talán érdekesebben hangzik majd az ön szájából a családról tartott ékes szólamai, vagy a keresztény elkötelezettségre vonatkozó kijelentései, de sajnos ebben az országban ez már szinte megszokott dolog.

Vagy a választóktól próbált elnézést kérni? Mondanám, hogy ők majd eldöntik, szavaznak-e bizalmat ezek után – hiszen mint kiderült: ez az ön értékrendjében csupán oly’ apró botlás, hogy a visszavonulásra gondolnia sem kell – csakhogy ebben is különlegesek vagyunk: a szavazatok már rég be vannak biztosítva! Törvényekkel, krumplival, akadozó szoftverrel…

Hogy a kampány mocskos? Nos, valóban, mintha rekordot döntött volna, de azért már ez sem annyira kiemelkedő! Ellenben van itt egy apró különbség: eddig a kormányzó koalíció tagjai/rajongói mocskoltak ellenzéki politikusokat, és ők néha „sikeresen” dobták vissza a labdát! Undorító, nem vitás… Csakhogy ezt a videót NEM az ellenzék csinálta, és nem is ők tették közzé (és pillanatnyilag úgy látom: ahhoz is tutyimutyik, hogy megfelelően felhasználják), hanem a saját brancsból valaki… 

Hogy az illető kimaradt valamiből, és ezért lett morcos, vagy épp ehhez már nem volt gyomra? Nem tudom, és nem is érdekel! De nem egy idegen „soros-bérenc”, nem egy „ellenzéki manipulátor” állt kamerával a kezében, míg mások különböző testrészeiket tartották a sajátjukban… vagy épp máséban – hanem egy cimbora!

Abból a bocsánatkérésből tehát, amivel kommentálta a helyzetet és amihez három napig kereste a szavakat – úgy tűnik: egyetlen szó sem volt igaz! Persze, ebben sincs semmi újdonság! És teljesen természetes, hogy mindezek ellenére indul a választásokon…

Nos, bizonyára remek program élő pornóval népszerűsíteni a szexuális együttlétet a népességnövekedés érdekében, gondolom, a kötelező hittan helyett választható etika órán is ez lesz a tananyag magva.

Úgy hírlik: a hivatalában mostanában a „Gruppen Morgen” köszönés jött divatba… Remélem, talán a választók is eljutnak egy csoportos „jóreggelt” élményhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr2115208394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.10.08. 05:31:19

Remélem a választok elküldik a francba!

MammyPress Média 2019.10.08. 11:12:07

@Burgermeister: Nem fogják...
Egyrészt azért, mert ebben az országban - ha jó helyen vagy - nincsenek következmények! És ő jó helyen van...
Másrészt a Jobbik épp felrúgta az ellenzéki összefogást. Annyiban érthető, hogy nagyon sokan mondták Győrben, hogy ha kell, befogják az orrukat, de inkább Borkai, mint a DK-s nő. Lehet, hogy nekik lesz alternatíva, de külön nem elég semmire! (A kiszállási módszert nem kommentálnám! De eredményei között minden bizonnyal tovább nő a távolmaradók száma.)