Amikor lilul a fejed már a zöldektől is...
2018. június 11. írta: MammyPress Média

Amikor lilul a fejed már a zöldektől is...

Értem én - és maximálisan tisztelem - hogy végső erejükig próbálja az emberek egy csoportja megvédeni a Városligetet, nekem is, és a gyerekeimnek, unokámnak is! Hálás is vagyok érte, ha a módszerekkel nem is értek mindig egyet - de lássuk be: a "gépezet" működése sem az etikus döntésektől bűzlik, így nem rónám ezt fel nekik!

Annak is örülök, hogy most, amikor kiderült - hmmm... eddig is ez ment, évek óta - hogy a fűrészek áthelyezték rezidenciájukat a Balaton köré, azonnal ott vannak a védelmezők! Ezt is tisztelem, és köszönöm!

Nem akarok én rajtuk számon kérni semmit, hogyan is tehetném... Nem kérdezem meg, hol voltak, amikor a budai hegyek zöldje átalakult háztetőkké, medencés villákra cserélődtek az itatók... Nem ők adták ki az engedélyeket, nem is tudhattak róla!

Mégis, kicsit olyan érzésem van, hogy csak akkor van hangzatos ellenállás, ha a jelenlegi kormány döntéseivel kell szembefordulni! Márpedig ennek messze a politikán felül kéne zajlania, ugyanis tökmindegy, ki vezeti az országot, milyen rendszer van, mennyi az infláció: levegőt kell venni!!! Meglehetősen gyakran!

img_3921.PNG

Ez a kép például a Szentmihályi út végén (még valamennyire meg)található erdőnél készült... Aki itt él, tudja, mikor merről fúj a szél, hiszen itt isszák a levét - vagy inkább: itt szagolják a bűzét - a botrányosra sikeredett szemétmegoldásnak! Nem mindegy, hogy van-e, ami kicsit kompenzálja a helyzetet...

Nos - még nyomokban - van! Hogy meddig... az mint a képen látható: kérdéses! Hogy mi lesz a helyén? Ki tudja... Lakópark? Irodaház? Esetleg stadion? Majd kiderül... - lényeg, hogy bevétel! Valakinek!

Csak azt nem értem: a pénzéből ő palackozott levegőt vesz majd?!?

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr9214040610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.