(Választási vessző)futás
2018. április 21. írta: MammyPress Média

(Választási vessző)futás

snails-1540696_960_720.jpgFutni jó! Már annak, aki szereti és bírja is, de nem véletlen, hogy a sportok legnépszerűbbjének egyike... 

Csak futsz, és célba érsz! Eközben megtanít, hogy nem csak a cél, hanem az odavezető út is fontos... Ha megfelelő felkészülés után figyelembe veszed a pálya sajátosságait, betartod a szabályokat és a cél lebeg a szemed előtt - akkor beérsz! Ez már mindenképp győzelem!

Persze, azt mondják, csak az számít, aki a célszalagot is viszi! De nem lehet mindenki első, és nem lesz mindig ugyanaz a nyertes!

Hogy elsőnek vagy utolsónak érsz célba, az sok tényezőtől függ! De - ha ezt a néhány dolgot betartod - biztos lehetsz benne, hogy a tőled telő legjobb helyen végzel, tehát mindenképp győzöl! Ráadásul annak tudatában készülhetsz a következőre, hogy te mindent meg is tettél ennek érdekében!

Ha úgy alakul, megállhatsz, hogy FairPlay játékosként a sportszerűség jegyében segíts mást is célba érni! Ez kicsit ugyan lassít, ámde mégis felemel...

Amit nem tehetsz: nem állhatsz a pálya közepén, nem szidhatod az ellenfeleket, a pályát, a szabályokat - mert egyrészt ettől nem leszel hamarabb a célban, másrészt tudhattad már az induláskor! Ez a közönség, a szurkolók dolga, ha van ilyen... neked csak az útra és a célra kell koncentrálni - és tenni a dolgod!

Már, ha győzni akarsz! Vagy ha legalább célba érni...

A bejegyzés trackback címe:

https://mammypress.blog.hu/api/trackback/id/tr7513852888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása